Yemeklik ve Böreklik Pastırma
Anadolu mutfağının birbirinden farklı lezzetlerine farklı bir tat katan Kayseri pastırmasını yemeklerde ve böreklerde (paçanga böreği) rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yemeklik ve böreklik pastırma olarak nitelendirilen Çemen’s pastırma içerisinde hiçbir şekilde küçükbaş hayvan eti bulunmayıp, %100 dana eti kullanılarak üretilen pastırma türüdür. Ürünümüz sırt pastırma ve bonfile pastırmanın uç kısımlarından çıkan parçalardan oluşmaktadır. Yemekleri için lezzet arayan kişilerin gönül rahatlığı ile tüketebileceği yemeklik ve böreklik pastırma ekonomik olması sebebi ile de yemeklerde vazgeçilmeniz olmaya aday. Diğer pastırma çeşitlerimizde olduğu gibi kargo gönderimiz özel vakumlu kutularda adresinize ulaştırılmaktadır.
Pastırmanın dış yüzeyinde çemen neden bulunur?
Pastırma üzerine sürülen Çemen pastırmaya lezzet katan en önemli unsurlardan birisi. Ancak lezzet katmanın yanı sıra pastırmayı dış etkilere karşı korumaya, etin olması gerekenden fazla kurumasını önlemeye, hava ile temasını keserek kokmasını - bozulmasını engellemeye ve etin içerisinde bulunan yağların oksitlenerek pastırmayı acılaştırmasının önüne geçmek için çemen kullanılmaktadır.
Pastırma | : | Yemeklik & Böreklik Pastırma |
Saklama Koşulları
Pastırmanın saklama süresi, ambalajlama ve muhafaza koşullarına göre değişim göstermektedir.
Ürünümüz, vakumlu bir şekilde ambalajlanıp sizlere ulaştırılmaktadır.
0ºC ile +4ºC arasında muhafaza edilmelidir.
Kargolama
Ürünlerimiz, gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda hiç bozulma olmayacak şekilde özel paketlenerek gönderilmektedir.
Ürünümüz doğrudan fabrika ve üretim merkezinden direkt olarak temin edilmektedir.
Ürünümüz en geç 2 (iki) iş gününde adresinize teslim olacaktır.
Siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.
Saat 14:00’ten önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.
Kargo süreci hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.